Opettajat

Ymmärryksellä ja kokemuksella vuodesta 2011

Raili Halme

Raili Halme

Koiralähtöinen koulutusohjaaja, ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja
Kansainvälinen luennoitsija ja opettaja

Raililla on yli 30 vuoden kokemus koirista, niiden kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Hän on kirjoittanut paljon artikkeleita ja luennoinut kansainvälisille yleisöille monista eri aiheista koiran stressistä, peloista, haukkumisesta, koiran kommunikoinnista ja rauhoittavista signaaleista, koiran reaktiivisuudesta sekä koiralähtöisestä opettamisesta ja elämisestä koirien kanssa ja monista muista aiheista.

Lue lisää..

Arja Pirttimaa

Arja Pirttimaa

Koiralähtöinen koulutusohjaaja, ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja.

Leonberginkoirakasvattaja vuodesta 2004, kasvattajanperuskurssikurssi 2006, kasvattajasitoumus 2010, Kasvattaja-akatemia 2015-2016 (SuKoKa ry) ja ollut SuKoKa ry:n jäsen vuodesta 2015 (Suomen Koiran Kasvattajat ry).

Lue lisää..

Sofia Bergman

Sofia Bergman

Sofia Bergman on kouluttautunut koiralähtöiseksi koulutusohjaajaksi ja ongelmakoirakouluttajaksi vuonna 2010 Raili Halmeen johdolla, Rakkailla Haukuilla. Siitä asti hän on toiminut koulutusohjaajana Rakkaiden Haukkujen kurssitoiminnassa sekä ongelmakoirakouluttajana ja käyttäytymisneuvojana tehnyt paljon ongelmakoiratyötä. Hän toimii myös opettajana ammattiin tähtäävissä ja täydentävissä koulutuksissamme.

Lue lisää..