Pet Dog Trainers of Europe (PDTE)

Tärkeimmät Dog Oriented Instituten yhteistyökumppanit ovat Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) jäseniä. PDTE on Turid Rugaasin perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on

  • Kehittää ja laajentaa ymmärrystämme siitä, kuinka koira näkee maailman ja kuinka koirat kommunikoivat keskenään ja ihmisen kanssa
  • Luoda parempi ymmärrys keinoista, joilla voimme kehittää luottamuksellista suhdetta koirien ja ihmisten välillä, ja hyödyntää uusimpia tieteellisiä tutkimuksia käytännössä ja parantaa yhteiselämäämme.

PDTE:ssä on jäseniä 28 eri maasta Euroopasta ja muualta maailmalta. Mukana on eläinlääkäreitä, koirien koulutusohjaajia, ongelmakoirakouluttajia, tutkijoita, terapiakoirakouluttajia, kennelien pitäjiä, eläinkauppojen hoitajia yms. Kaikkien yhteinen tavoite on koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä ihmisen ja koiran yhteiselon parantaminen.

Noudatettavat eettiset ohjeet

Dog Oriented Institute noudattaa PDTE:n luomia maailman laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Dog Oriented Institute noudattaa myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Tervetuloa mukaan koiralähtöiseen toimintaamme! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –