Dog Oriented Institute

 

Dog Oriented Institute on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella koira-alan ammatteihin mutta myöskin sinulle, joka haluat saada lisää tietoa mm. koirien käyttäytymisestä. ° Voit opiskella joko täysin uuteen ammattiin tai täydentää jo olemassa olevaa osaamistasi ja saada uutta koiralähtöistä näkemystä asioihin. Koulutustemme jälkeen sinulla on osaamista lähteä suoraan tekemään töitä koirien kanssa. ° Voit myös opiskella järjestämissämme koira-alan webinaareissa, seminaareissa ja muissa koulutuksissa sekä kursseilla. Näiden aiheet liittyvät koirien käyttäytymiseen laidasta laitaan. ° Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä koulutuksia tarpeittesi mukaan.

Dog Oriented Instituten koulutuksissa opit koiralähtöisen tavan toimia koirien kanssa. Kaiken opettamisen taustalla on aina koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyödynnämme koulutuksissamme uusinta tutkimustietoa unohtamatta käytännön kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista.

Dog Oriented Institutessa opiskellessasi pääset hyödyntämään opettajien vahvaa koiralähtöistä osaamista ja pitkää kokemusta koirien kanssa työskentelystä. Opettajamme kouluttavat itseään säännöllisesti pystyäkseen tarjoamaan sinulle ajan hermolla olevaa tietoa.

Dog Oriented Institute toimii kansainvälisesti kaikkialla maailmassa. Opiskellessasi meillä olet osa laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoamme, jonka kanssa olemme yhteydessä säännöllisesti.

Koiralähtöisenä autat helpommin!

Dog Oriented Institute
Pet Dog Trainers of Europe (PDTE)

Pet Dog Trainers of Europe (PDTE)

Tärkeimmät Dog Oriented Instituten yhteistyökumppanit ovat Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) jäseniä. PDTE on Turid Rugaasin perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on

  • Kehittää ja laajentaa ymmärrystämme siitä, kuinka koira näkee maailman ja kuinka koirat kommunikoivat keskenään ja ihmisen kanssa
  • Luoda parempi ymmärrys keinoista, joilla voimme kehittää luottamuksellista suhdetta koirien ja ihmisten välillä, ja hyödyntää uusimpia tieteellisiä tutkimuksia käytännössä ja parantaa yhteiselämäämme.

PDTE:ssä on jäseniä 28 eri maasta Euroopasta ja muualta maailmalta. Mukana on eläinlääkäreitä, koirien koulutusohjaajia, ongelmakoirakouluttajia, tutkijoita, terapiakoirakouluttajia, kennelien pitäjiä, eläinkauppojen hoitajia yms. Kaikkien yhteinen tavoite on koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä ihmisen ja koiran yhteiselon parantaminen.

Noudatettavat eettiset ohjeet

Dog Oriented Institute noudattaa PDTE:n luomia maailman laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Dog Oriented Institute noudattaa myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Tervetuloa mukaan koiralähtöiseen toimintaamme! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

dogoriented
dogoriented
dogoriented
dogoriented
dogoriented
dogoriented
dogoriented
dogoriented

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja tule mukaan.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –