Koulutusohjaajan viikonloppukoulutus

Koulutusohjaajan viikonloppukoulutuksessa opiskelet seitsemänä viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin. Koulutuksissa opiskelet teoriaa mutta teet myös käytännön harjoituksia koirien kanssa.

Voit ottaa koulutusviikonloppuun mukaan myös oman koiran, jos niin haluat. Koirapaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausten mukaan. Koirat viikonloppuina vaihtelevat, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada oma koira mukaan koulutukseen silloin tällöin.

Viikonloppukoulutuksissa opiskelet kokopäiväisesti. Koulutukset alkavat kumpanakin päivänä (la + su) klo 10.00 ja päättyvät noin klo 17.00. Kumpanakin päivänä on tunnin mittainen lounastauko.

Viikonloppukoulutuksessa työskentelet aktiivisesti muiden ryhmäläisten kanssa, jolloin jokaisen jo olemassa oleva osaaminen on tärkeä osa opiskelua. Saat opiskelun kautta uusia samanhenkisesti ajattelevia ystäviä ja mahdollisesti jopa yhteistyökumppaneita.

Viikonloppukoulutus sopii sinulle, joka haluat opiskella aktiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja päästä konkreettisesti tekemään töitä koirien kanssa osaavan opettajan silmien alla.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

 

HUOM!

VIIKONLOPPUKOULUTUKSET OVAT TAUOLLA JA NIIHIN PALATAAN KUN CORONA-TILANNE RAUHOITTUU!

 

Dog Oriented Institute


Pärehöylänpolku 15, 03220 Tervalampi

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –