• Koirien koulutusohjaajakoulutus

  Koulutusohjaajan viikonloppukoulutus

  Koulutusohjaajan viikonloppukoulutus

  Koulutusohjaajan viikonloppukoulutuksessa opiskelet seitsemänä viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin. Koulutuksissa opiskelet teoriaa mutta teet myös käytännön harjoituksia koirien kanssa.

  Voit ottaa koulutusviikonloppuun mukaan myös oman koiran, jos niin haluat. Koirapaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausten mukaan. Koirat viikonloppuina vaihtelevat, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada oma koira mukaan koulutukseen silloin tällöin.

  Viikonloppukoulutuksissa opiskelet kokopäiväisesti. Koulutukset alkavat kumpanakin päivänä (la + su) klo 10.00 ja päättyvät noin klo 17.00. Kumpanakin päivänä on tunnin mittainen lounastauko.

  Viikonloppukoulutuksessa työskentelet aktiivisesti muiden ryhmäläisten kanssa, jolloin jokaisen jo olemassa oleva osaaminen on tärkeä osa opiskelua. Saat opiskelun kautta uusia samanhenkisesti ajattelevia ystäviä ja mahdollisesti jopa yhteistyökumppaneita.

  Viikonloppukoulutus sopii sinulle, joka haluat opiskella aktiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja päästä konkreettisesti tekemään töitä koirien kanssa osaavan opettajan silmien alla.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

   

  Lue lisää..


  Koulutusohjaajan verkkokoulutus

  Koulutusohjaajan verkkokoulutus

   

  Koulutusohjaajan verkkokoulutuksessa opiskelet 20 live webinaaria. Webinaarien pituus on noin kaksi tuntia. Webinaareihin voit osallistua missä tahansa lienetkin.

  Käytännön harjoituksia teet kotona koiran/koirien kanssa. Videoit harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

  Webinaareista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada webinaarissa läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan webinaariin.

  Verkkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiireinen tai sinun on hankalaa matkustaa opiskelun perässä. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

  Lue lisää..


  Opiskele lomalla Espanjassa koulutusohjaajaksi

  Opiskele lomalla Espanjassa koulutusohjaajaksi

  OPISKELE LOMALLA ESPANJASSA – YHDISTÄ OPISKELU JA LOMAILU

  Tämä koulutus on intensiivikoulutus ja ryhmät ovat pienet (max 6 osallistujaa), jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

  Koulutuksessa opiskelet 10 päivää mutta Espanjassa olet vähintään 13 päivää. Opiskelun lomassa saat muutaman vapaapäivän, jotka voit käyttää lomailuun. Voit tietysti viettää Espanjassa pitempäänkin lomaillen jos niin haluat. 

  Lisäksi opiskelet kaksi viikonloppua Suomessa. Suomessa suoritat osan käytännön harjoituksista koirien kanssa sekä ohjaat itse suunnittelemasi lopputyön kurssin asiakkaille ja teet käytännön näytöt.

  Opiskelun aikana sinulla on mahdollisuus majoittua tiloissamme kolmen hengen huoneissa. Majoituksen hinta on 25 euroa/hlö ja se sisältää aamiaisen. Lähistöltä löytyy myös hotelleja niin halutessasi.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109 +34 661 665 274

   

   

   

  Lue lisää..

 • Koulutuksesta kysyttyä

  1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

  1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

  Koulutusohjaajakoulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen.

  2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

  2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

  Koiran alkuperä ja koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu / Koirien kommunikointi ja Rauhoittavat signaalit / Rotutietoutta / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Ihmisten kouluttaminen / Onnistuneen oppimisen osa-alueet / Koiran stressikäyttäytyminen ja paljon muuta.

  3 Erilaiset opiskelutavat

  3 Erilaiset opiskelutavat

  Koulutuksen voi suorittaa Intensiiviopiskeluna, Viikonloppuopiskeluna (7 x la + su) tai verkkokoulutuksena (20 live webinaaria). Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa.

  Jos haluat osallistua englannin kieliseen koulutukseen Suomessa tai muualla Euroopassa niin koulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh +358 50 504 2109.

  4 Opiskelun opintopisteet

  4 Opiskelun opintopisteet

  Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

  Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

  5 Koulutuksen vetäjät

  5 Koulutuksen vetäjät

  Koulutuksen vetäjinä toimivat Dog-Oriented Institutista mm. Raili Halme ja Sofia Bergman. Lisäksi käytämme tarpeen mukaan eri alojen osaajia luennoimassa.

  6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

  6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

  Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2.100 euroa. Maksun voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.

  Erilaisia maksusuunnitelmia tehdään sopimuksen mukaan. Jos haluat erikoismaksujärjestelyjä ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 504 2109.

  Kela ei automaattisesti katso koulutuksemme kuuluvan heidän korvattaviin koulutuksiinsa mutta, jotkut ovat kuitenkin saaneet sieltä avustusta. Avustuksia on saatu monista muistakin instansseista.

  Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

  7 Peruutusehdot

  7 Peruutusehdot

  Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et peruuta ajoissa sitoudut suorittamaan ja maksamaan koulutuksen vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee voit suorittaa keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään.

  Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 504 2109