• Koirien koulutusohjaajakoulutus

  Koulutusohjaajan verkkokoulutus

  Koulutusohjaajan verkkokoulutus

   

  Koulutusohjaajan verkkokoulutuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko live-verkkokoulutuksessa tai omaehtoisessa verkkokoulutuksessa.

  ° Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat määrättyinä päivinä ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. Koulutusmateriaalit ovat käytössäsi niin kauan kunnes olet valmistunut.

  ° Omaehtoinen verkkokoulutus taas toimii niin, että opiskelet itseksesi täysin omaan tahtiisi. Jos sinulle herää kysymyksiä voit aina kysyä opettajalta laittamalla hänelle viestiä sähköpostilla tai opintopohjassa. Omaehtoiseen verkkokoulutukseen voit lähteä mukaan milloin se sinulle parhaiten sopii. Opiskeluntahdin määräät itse oman elämäntilanteesi mukaan. Omaehtoisessa verkkokoulutuksessa materiaalit ovat sinulla käytössä niin kauan kun niitä tarvitset ja olet valmistunut koulutuksesta.

  Koulutusohjaajan molemmissa verkkokoulutuksissa opiskelet 20 osiota. Verkko-osioiden pituus on maksimissaan kaksi tuntia. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin.

  Käytännön harjoituksia teet kotona koiran/koirien kanssa. Videoit harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

  Verkkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiireinen tai sinun on hankalaa matkustaa opiskelun perässä. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

  Lue lisää..


  Opiskele koulutusohjaajaksi Aurinkorannikolla, Espanjassa

  Opiskele koulutusohjaajaksi Aurinkorannikolla, Espanjassa

  Nämä koulutukset ovat intensiivikoulutuksia ja ryhmät ovat pieniä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

  Olemme jakaneet koulutukset kolmeen ryhmään:

  Koulutukset peruskoulun tai lukion päättäneille (ikä 15-18 v.)

  Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2020. Koulutuksen päivämäärät julkaistaan pian. Koulutukseen voit ottaa oman koiran mukaan, jos koira ei stressaannu koulutustilanteissa. Koirapaikkoja on maksimissaan neljä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Koulutukseen voit hakea jo nyt lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla +358 50 504 2109 (Suomi) / +34 661 665 274 (Espanja). 

  Koulutukset aikuisille (ikä 18 v. eteenpäin)

  Seuraava intensiivikoulutus alkaa keväällä 2020. Intensiivikoulutuksesta valmistut kesään mennessä. Koulutuksen päivämäärät julkaistaan pian. Koulutukseen voit ottaa oman koiran mukaan, jos koira ei stressaannu koulutustilanteissa. Koirapaikkoja on maksimissaan neljä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Koulutukseen voit hakea jo nyt lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla +358 50 504 2109 (Suomi) / +34 661 665 274 (Espanja).

  Koulutukset lomailijoille ja muille, jotka haluavat valmistua nopeasti (ikä 18 v. eteenpäin)

  Koulutuksessa opiskelet 11 päivää mutta Espanjassa olet vähintään 13 päivää. Opiskelun lomassa saat muutaman vapaapäivän, jotka voit käyttää lomailuun. Voit tietysti viettää Espanjassa pitempäänkin lomaillen jos niin haluat. Lisäksi ohjaat itse suunnittelemasi lopputyökurssin asiakkaille ja teet käytännön näytöt. Nämä voi tehdä missä tahansa oletkin.

  Opiskelun aikana sinulla on mahdollisuus majoittua tiloissamme kolmen hengen huoneissa. Majoituksen hinta on 25 euroa/hlö ja se sisältää aamiaisen. Lähistöltä löytyy myös hotelleja niin halutessasi. 

  Seuraava koulutus alkaa keväällä 2020. Koulutuksen päivämäärät löydät painamalla lue lisää painiketta. Koulutukseen voit hakea lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla +358 50 504 2109 (Suomi) / +34 661 665 274 (Espanja). 

   

  Lisätietoja kaikista Espanjan koulutuksista: yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla +358 50 504 2109 (Suomi) / +34 661 665 274 (Espanja). 

   

  HUOM!

  ESPANJAN KOULUTUKSET OVAT TAUOLLA JA NIIHIN PALATAAN KUN CORONA-TILANNE RAUHOITTUU!

   

  Lue lisää..


  Koulutusohjaajan viikonloppukoulutus

  Koulutusohjaajan viikonloppukoulutus

  Koulutusohjaajan viikonloppukoulutuksessa opiskelet seitsemänä viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin. Koulutuksissa opiskelet teoriaa mutta teet myös käytännön harjoituksia koirien kanssa.

  Voit ottaa koulutusviikonloppuun mukaan myös oman koiran, jos niin haluat. Koirapaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausten mukaan. Koirat viikonloppuina vaihtelevat, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada oma koira mukaan koulutukseen silloin tällöin.

  Viikonloppukoulutuksissa opiskelet kokopäiväisesti. Koulutukset alkavat kumpanakin päivänä (la + su) klo 10.00 ja päättyvät noin klo 17.00. Kumpanakin päivänä on tunnin mittainen lounastauko.

  Viikonloppukoulutuksessa työskentelet aktiivisesti muiden ryhmäläisten kanssa, jolloin jokaisen jo olemassa oleva osaaminen on tärkeä osa opiskelua. Saat opiskelun kautta uusia samanhenkisesti ajattelevia ystäviä ja mahdollisesti jopa yhteistyökumppaneita.

  Viikonloppukoulutus sopii sinulle, joka haluat opiskella aktiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja päästä konkreettisesti tekemään töitä koirien kanssa osaavan opettajan silmien alla.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

   

  HUOM!

  VIIKONLOPPUKOULUTUKSET OVAT TAUOLLA JA NIIHIN PALATAAN KUN CORONA-TILANNE RAUHOITTUU!

   

  Lue lisää..

 • Koulutuksesta kysyttyä

  1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

  1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

  Koulutusohjaajakoulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen.

  2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

  2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

  Koiran alkuperä ja koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu / Koirien kommunikointi ja Rauhoittavat signaalit / Rotutietoutta / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Ihmisten kouluttaminen / Onnistuneen oppimisen osa-alueet / Koiran stressikäyttäytyminen ja paljon muuta.

  3 Erilaiset opiskelutavat

  3 Erilaiset opiskelutavat

  Koulutuksen voi suorittaa Intensiiviopiskeluna, Viikonloppuopiskeluna (7 x la + su) tai verkkokoulutuksena (20 live webinaaria). Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa.

  Jos haluat osallistua englannin kieliseen koulutukseen Suomessa tai muualla Euroopassa niin koulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh +358 50 504 2109.

  4 Opiskelun opintopisteet

  4 Opiskelun opintopisteet

  Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

  Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

  5 Koulutuksen vetäjät

  5 Koulutuksen vetäjät

  Koulutuksen vetäjinä toimivat Dog-Oriented Institutista mm. Raili Halme ja Sofia Bergman. Lisäksi käytämme tarpeen mukaan eri alojen osaajia luennoimassa.

  6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

  6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

  Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2.100 euroa. Maksun voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.

  Erilaisia maksusuunnitelmia tehdään sopimuksen mukaan. Jos haluat erikoismaksujärjestelyjä ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 504 2109.

  Kela ei automaattisesti katso koulutuksemme kuuluvan heidän korvattaviin koulutuksiinsa mutta, jotkut ovat kuitenkin saaneet sieltä avustusta. Avustuksia on saatu monista muistakin instansseista.

  Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

  7 Peruutusehdot

  7 Peruutusehdot

  Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et peruuta ajoissa sitoudut suorittamaan ja maksamaan koulutuksen vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee voit suorittaa keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään.

  Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 504 2109