• Koiralähtöinen kasvattaja

  Koiralähtöinen kasvattaja -verkkokoulutus

  Koiralähtöinen kasvattaja -verkkokoulutus

  Koiralähtöinen kasvattaja -verkkokoulutuksessa opiskelet 16 live webinaaria. Webinaareihin voit osallistua missä tahansa lienetkin. Kotitehtävistä osan ja lopputyön videoit palautteita varten.

  Webinaareista saat nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada webinaarissa läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan webinaariin. Lisäksi voit nauhoituksesta kerrata asioita – kertaus on opintojen äiti.

  Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

  Kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

  Lue lisää..

 • Koulutuksista kysyttyä

  1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

  1 Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

  Koiralähtöinen kasvattaja -koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä tehdään pentuopas annettavaksi uusille pentujen omistajille.

  2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

  2 Koulutuksessa opeteltavia aiheita

  Koulutuksen aiheina Koira eläimenä: hyvä johtajuus on vanhemmuutta, koiran kommunikointi, koiran stressi, virikkeistäminen / Emän astutus / Emän odotusaika / Pentujen syntyminen / Pentu kasvattajan luona / Uuden kodin valinta / Ohjeet uuteen kotiin / Luovutus uuteen kotiin / Yhteydenpito uuden kodin kanssa ja paljon muuta.

  3 Erilaiset opiskelutavat

  3 Erilaiset opiskelutavat

  Koulutuksen voi suorittaa verkko- tai intensiivikoulutuksena. Verkkokoulutuksessa on 16 live webinaaria ja Intensiivikoulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutuksen voi suorittaa toistaiseksi vain suomeksi.

   

  4 Opiskelun opintopisteet

  4 Opiskelun opintopisteet

  Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 8.

  Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

  5 Koulutuksen vetäjät

  5 Koulutuksen vetäjät

  Koulutuksen vetäjinä toimivat Raili Halme ja Arja Pirttimaa. Lisäksi käytämme tarpeen mukaan eri alojen osaajia luennoimassa.

  6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

  6 Opiskelun maksaminen ja hinnat

  Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 1.680 euroa. Maksun voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.

  Erilaisia maksusuunnitelmia voidaan tehdä mutta niistä pitää sopia etukäteen. Jos haluat erikoismaksujärjestelyjä ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 504 2109.

  Kela ei automaattisesti katso koulutuksemme kuuluvan heidän korvattaviin koulutuksiinsa mutta, jotkut ovat kuitenkin saaneet sieltä avustusta. Avustuksia on saatu monista muistakin instansseista.

  Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiiviopiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

  7 Peruutusehdot

  7 Peruutusehdot

  Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et peruuta sitä ajoissa sitoudut suorittamaan ja maksamaan koulutuksen vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee pääset suorittamaan keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään.

  Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.