Tervetuloa 
Dog Oriented Instituteen

Voit aina myös soittaa: 050 504 2109

Dog Oriented Institute DOI on kansainvälinen toimija koira-alalla. Toteutamme koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia sekä erilaisia workshoppeja, seminaareja ja webinaareja maailman laajuisesti. Koulutuksemme tavoittavat sinut siellä missä oletkin.

– Koiralähtöisenä autat helpommin –

Tervetuloa

Koiralähtöisyys

Kokeile koiralähtöisyyttä koirasi kanssa ja tulet hämmästymään!
Koiralähtöisyys

Ammattiin tähtäävä ja täydentävä koulutus

Koira-alasta ammatti

Dog-Oriented Instituten ammattilaiskoulutukset on tarkoitettu sinulle, joka näet itsesi tulevaisuudessa työskentelemässä koirien kanssa. Tai sinulle, joka jo työskentelet koirien kanssa mutta haluat uutta näkemystä ja uusia taitoja helpottamaan työtäsi. Ammattilaiskoulutus on myös sinulle, joka haluat parhaan osaamisen omien koirien kanssa.

Kaikki ammattilaiskoulutuksemme on suunniteltu niin, että valmistuttuasi sinulla on todella osaamista lähteä tekemään töitä koirien kanssa.

Lue lisää..


Koirien koulutusohjaaja

Koirien koulutusohjaaja

Koulutusohjaajan koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Koulutuksen aiheina Koiran alkuperä ja koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Koiralähtöisyys / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu / Rauhoittavat signaalit / Rotutietoutta / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Ihmisten kouluttaminen / Onnistuneen oppimisen osa-alueet / Koiran stressikäyttäytyminen ja paljon muuta.

Webinaarien ja tapaamisten välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat käytännön näytön koirien kanssa ja suunnittelemasi kurssin ohjaamisen asiakkaille.

Järjestämme koulutusohjaajan koulutuksia Verkkokoulutuksina, Viikonloppukoulutuksina, Intensiivikoulutuksina sekä Opiskele lomalla Espanjassa -koulutuksina. Voimme myös räätälöidä koulutuksia tarpeittesi ja osaamisesi mukaan yksityisesti.

Kaikissa koulutusmuodoissa koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta. 

Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista mm. suunnitella ja ohjata kursseja, pitää luentoja ja tehdä monenlaisia muita koira-alan töitä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkaa opiskelua Ongelmakoira- ja käyttäytymisneuvonta -koulutuksessamme ja valmistua ongelmakoirakouluttajaksi ja koirien käyttäytymisneuvojaksi. 

Lue lisää..


Käyttäytymisneuvoja ja Ongelmakoirakouluttaja

Käyttäytymisneuvoja ja Ongelmakoirakouluttaja

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä. Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Koulutusaiheina Mikä on ongelmakoira / Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja? / Ongelmakoiravastaanotto / Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit / Vaistonvarainen toiminta / Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen / Rodun mukanaan tuomia ongelmia / Koiran muisti / Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia / Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Aikuiset ja seniori koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Pelkokäyttäytyminen / Opittu käyttäytyminen / Haukkuminen / Koiran kehon kieli / Koiran aktivointi ja virikkeistäminen ja paljon muuta.

Lopputyönä suoritat käytännön näytön ja teorialopputyön opponointeineen.

Päästäksesi osallistumaan koulutukseen sinulla pitää olla Koulutusohjaajan koulutus suoritettuna tai vastaavat tiedot pohjaksi.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan -koulutuksia järjestetään Monimuotokoulutuksina, Viikonloppukoulutuksina ja Intensiivikoulutuksina. Koulutuksia voidaan myös räätälöidä tarpeittesi ja osaamisesi mukaan.

Lue lisää..

Koulutukset

Kutsu meidät kouluttamaan!


Olemme paljon vuosien varrella käyneet luennoimassa ja kouluttamassa koirakoulujen ja koirayhdistysten sekä muiden instanssien kutsusta eri puolilla maailmaa. Koulutukset ja tapahtumat järjestetään siellä, missä sinä haluat ne järjestettävän. Koulutuksia ja tapahtumia järjestetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Nämä koulutukset ja tapahtumat suunnitellaan aina toivettesi mukaan ja yhdessä mietitään, miten parhaiten päästään toivomaasi tulokseen. Näissä koulutuksissa ja tapahtumissa voidaan käydä läpi niin koira-alan ammattiin tähtääviä tai täydentäviä asioita kuin koirien omistajille tähdättyjä luentoja, workshopeja tai seminaareja.

Kaikki, mitä järjestämme ovat koiralähtöisiä ja aina mennään koirien hyvinvointi edellä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, jos haluat järjestää oman näköisesi koiralähtöisen koulutustilaisuuden tai tapahtuman.

Lisätietoja: Raili Halme, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 50 504 2109 tai yhteydenottolomakkeella.

Muut koulutukset

Dog Oriented Institute


Pärehöylänpolku 15, 03220 Tervalampi

Koiralähtöistä koulutusta
ymmärryksellä ja kokemuksella.