Olemme kansainvälinen toimija koira-alalla. Toteutamme maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle joka jo työskentelet koira-alalla mutta haluat uutta ajatusmaailmaa helpottamaan työtäsi. Koulutus on myöskin sinulle, joka haluat saada lisää tietoa mm. koirista eläimenä ja koirien käyttäytymisestä.

Halutessasi pystyt heti koulutuksen jälkeen aloittamaan työskentelyn koirien kanssa.

Tule mukaan koiralähtöiseen maailmaamme ja tulet hämmästymään!

– Koiralähtöisenä autat helpommin –

Jos haluat koulutusta suomeksi, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 504 2109

Vi undervisar också på svenska. Ta kontakt för mer information! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

We also teach in English. Contact us for more information! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. or +358 50 504 2109

Ammattiin tähtäävää ja täydentävää koulutusta

Kutsu meidät kouluttamaan!


Olemme paljon vuosien varrella käyneet luennoimassa ja kouluttamassa koirakoulujen ja koirayhdistysten sekä muiden instanssien kutsusta eri puolilla maailmaa. Koulutuksia järjestetään myös ystäväporukoille ja yksityisesti. Koulutukset ja tapahtumat järjestetään siellä, missä sinä haluat ne järjestettävän. Koulutuksia ja tapahtumia järjestetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Nämä koulutukset ja tapahtumat suunnitellaan aina toiveittesi mukaan ja yhdessä mietitään, miten parhaiten päästään toivomaasi tulokseen. Näissä koulutuksissa ja tapahtumissa voidaan käydä läpi niin koira-alan ammattiin tähtääviä tai täydentäviä asioita kuin koirien omistajille tärkeitä asioita.

Kaikki, mitä järjestämme ovat koiralähtöisiä ja aina mennään koirien hyvinvointi edellä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, jos haluat järjestää oman näköisesi koiralähtöisen koulutustilaisuuden tai tapahtuman.

Lisätietoja: yhteydenottolomakkeellaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai +358 50 504 2109.

Koiralähtöisyys

Kokeile koiralähtöisyyttä koirasi kanssa ja tulet hämmästymään!

Tilaa uutiskirje


©Dog Oriented Institute | 2405907-4


– Koiralähtöisenä autat helpommin –